O anketě

Zlaté Koule – ocenění udílené klientům každý rok sdružením Digitální Agentury, sekce při AKA

Cílem ankety, která probíhá interně v rámci sdružení, je ukázat, že i u nás se najdou klienti, kteří mají odvahu zkusit netradiční digitální řešení, a agentury, které jim takové řešení umí nabídnout a zrealizovat.

Hlavní myšlenkou tohoto ocenění je vyzdvihnout klienty, kteří mají odvahu pouštět se nevyšlapanou a mnohdy riskantní cestou a kteří dají na doporučení své agentury a nehrají si na všeználky. Takových klientů je u nás hodně málo a tomu odpovídají i jejich kampaně.

Očekávání: Doufáme, že toto ocenění bude klienty motivovat k tomu, aby se zamysleli a konečně našli koule pustit se do pořádných projektů a nestát pořád při zdi,“ říká iniciátorka projektu Klára Koubková, Associate Creative Director z agentury Nydrle Digital. Chceme motivovat a inspirovat nejen klienty, ale samozřejmě i agentury.

Půběh ankety: Jednotlivé agentury nominují kampaně, které považují něčím za jedinečné, a které byly realizovány nebo zahájeny v příslušném roce.

Kritéria hodnocení „odvahy klienta“ je různá – od kreativního zpracování, přes důraz na komunikaci se zákazníky, otevřenost komunikace či použití nových komunikačních kanálů.

Vítězná kampaň je ta, která získá největší počet hlasů v interním tajném hlasování členů sekce Digitální Agentury, kteří se zavázali nehlasovat pro vlastní návrhy.

pruh_loga_agentur_2_copy

Správa webu WebMotion